skip to Main Content

Kontakt

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Tacha Elung   Info@systemisk-consult.dk

Ejer af Systemisk-Consult, foredragsholder, supervisor, kursusholder og hands-on konsulent. Tacha har en baggrund og uddannelse som socialpædagog, lærer, AKT-lærer, social og emotionel vejleder, en PD i specialpædagogik og har været skoleleder og inklusionskonsulent i kommune. Forfatter til bogen “Brug Hovedet” fra Dafolo.

Benja Christensen benja@systemisk-consult.dk

Konsulent i Systemisk-consult –  med praksisnær erfaring indenfor alle udbudte ydelser. Hands-on konsulent, foredragsholder, supervisor og kursusholder. Benja er tidligere lærer, relationsvejleder og har arbejdet som speciallærer indenfor systemisk tænkning og miljøterapi.

Maria Frimand maria@systemisk-consult.dk

Ekstern konsulent i Systemisk-consult med praksisnær erfaringer i synlig læring, inklusion, vejledning, hands-on konsulent og team og ledelsesudvikling. Maria er en efterspurgt foredragsholder og kursusleder og er pædagogisk leder på en skole i Viborg.

Trine Gold trine@systemisk-consult.dk

Ekstern konsulent i Systemisk-consult med praksisnær erfaringer i synlig læring, inklusion, vejledning, hands-on konsulent og team og ledelsesudvikling. Trine har mange års erfaring som konsulent og leder og har afholdt drenge-akademiet i flere år.

Søren Tvile   soren@systemisk-consult.dk

Ekstern konsulent i Systemisk-consult med praksisnær erfaring indenfor alle udbudte ydelser, hands-on konsulent, foredragsholder, supervisor, kursusholder i blandt andet motivation i udskolingen. Søren har en baggrund som lærer og er uddannet AKT-vejleder og kåret til Årets lærer i Politiken.

Back To Top
×Close search
Søg