skip to Main Content

Kontakt

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Tacha Elung   Info@systemisk-consult.dk

  Ejer af Systemisk-Consult, foredragsholder, supervisor, kursusholder og hands-on konsulent. Tacha har en baggrund og uddannelse som socialpædagog, lærer, AKT-lærer, social og emotionel vejleder, en PD i specialpædagogik og har været skoleleder og inklusionskonsulent i kommune. Forfatter til bogen “Brug Hovedet” fra Dafolo.

  Søren Tvile   soren@systemisk-consult.dk

  Konsulent i Systemisk-consult med praksisnær erfaring indenfor alle udbudte ydelser, hands-on konsulent, foredragsholder, supervisor, kursusholder i blandt andet motivation i udskolingen. Søren har en baggrund som lærer og er uddannet AKT-vejleder og kåret til Årets lærer i Politiken.

  Benja Christensen benja@systemisk-consult.dk

  Ekstern konsulent i Systemisk-consult –  med praksisnær erfaring indenfor alle udbudte ydelser. Hands-on konsulent, foredragsholder, supervisor og kursusholder. Benja er tidligere lærer, relationsvejleder og har arbejdet som speciallærer indenfor systemisk tænkning og miljøterapi.

  Maria Frimand maria@systemisk-consult.dk

  Ekstern konsulent i Systemisk-consult med praksisnær erfaringer i synlig læring, inklusion, vejledning, hands-on konsulent og team og ledelsesudvikling. Maria er en efterspurgt foredragsholder og kursusleder og er pædagogisk leder på en skole i Viborg.

  Trine Gold trine@systemisk-consult.dk

  Ekstern konsulent i Systemisk-consult med praksisnær erfaringer i synlig læring, inklusion, vejledning, hands-on konsulent og team og ledelsesudvikling. Trine har mange års erfaring som konsulent og leder og har afholdt drenge-akademiet i flere år.

  Back To Top
  Søg