skip to Main Content

Systemisk-consult ønsker alle et bragende godt nytår.

 

nyta%cc%8ar

2016 bød på mange oplevelser.

Systemisk-consult udvidede og ansatte Sine Kelly. Det viste sig at være en rigtig god ide, Sine er allerede eftertragtet på skolerne og gør et fantastisk stykke arbejde både i teams og ude i klasserne…

Vi har været på skoler i hele landet og på flere daginstitutioner, holdt foredrag, oplæg, workshops, pædagogiske lørdag, udviklet ressourceteams, lavet teamudvikling, ledelsesudvikling og ikke mindst HANDS-ON praksis…, hvor vi kommer ud i klasserne – observerer, giver feedback og sammen med teamet sætter tiltag i gang direkte i praksis.

Dette er en stor succes, da det bliver omsat til og i praksis med det samme… og det virker, det giver et læringsFÆLLESSKAB, motiverede børn og unge, selvhjulpenhed og forståelse.

Vi glæder os til 2017, hvor vi udvider biksen med endnu en konsulent og hvor vi blandt andet løser opgaver på Frederiksberg, Kerteminde, Lejre, Hvidovre, Fredericia, Odense, Randers, Ballerup og mange mange flere steder. Ligesom vi fortsætter vores samarbejde med Seminarer.dk, hvor vi underviser på AKT uddannelsen og en del af TOPI uddannelse på daginstitutionsområdet i Hvidovre.

Vi glæder os til samarbejdet med gamle og nye kunder..

Back To Top
Søg